Apă de izvor Perla Moldovei 6,2l - pH 8,8
Apă de izvor Perla Moldovei 6,2l - pH 8,8
Apă de izvor Perla Moldovei 2,0l - pH 8,8
Apă de izvor Perla Moldovei 2,0l - pH 8,8
Apă de izvor Perla Moldovei 1,0l - pH 8,8
Apă de izvor Perla Moldovei 1,0l - pH 8,8
Apă de izvor Perla Moldovei 0,5l - pH 8,8
Apă de izvor Perla Moldovei 0,5l - pH 8,8
Previous Next Play Pause

ingrasam       Mai jos sunt cateva explicatii extrase dintr-o revista de stiinta (Ion Life Detox News nr.7/2004), care explica de ce ne ingrasam, ne imbolnavim si imbatranim.

       In ultimii 30 de ani japonezii si coreenii s-au bucurat de beneficiile aduse sanatatii si conditiei fizice de apa alcalină, restul lumii afland de ea doar de cativa ani.

       Poate ca cel mai uimitor aspect al fenomenului numit apa alcalină este ca in Japonia o familie din 5 consuma astfel de apă.

Noi toti avem prea multa aciditate

       Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie.

       Dupa ardere, hrana se transforma in reziduri acide iar celulele le depoziteaza in circuitul sanguin. Corpul nostru elimina aceste reziduri prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate dea lungul vaselor de sange si tesuturi.

De ce este o apă alcalină?

       Aciditatea sau alcalinitatea unei substanţe este măsurată prin valoarea pH. pH (fr.; p. „potential” + H „hidrogen”) Simbol pentru concentraţia ionilor de hidrogen dintr-o soluţie dată. Scara pH se incadrează între valorile de 1 şi 14 şi caracterizează starea acidă sau bazică a unei soluţii (pH 7 este neutru, valorile mai mici de 7 indică aciditate, cele mai mari de 7 caracterul bazic al soluţiei).

       Dacă în apă există mai mulţi ioni de Hidrogen (H+) decât ioni de hidroxil (OH-), înseamnă că apa este acidă, invers, dacă în apă există mai puţin ioni de Hidrogen (H+), decât ioni de Hidroxil (OH-), înseamnă că aceasta este alcalină. Când sunt într-o cantitate egală, din punct de vedere al organismului apa se consideră neutră.

„Aciditatea este moarte, alcalinitatea este viaţă.”

       Organismul uman conţine 65-70% apă. De exemplu, corpul unei persoane cu greutate de 70 Kg conţine 45-50 litri de apă. Dacă acest om consumă zilnic numai un litru de apă, pentru a schimba o dată integral această cantitate are nevoie de 45-50 de zile. Normal acest om pentru a curăţa corpul de toxinele şi grăsimile acide acumulate de-a lungul anilor, ar trebui să consume minim 2,5 L de apă zilnic.

Apa alcalină ajută la dizolvarea şi eliminarea depunerilor acide acumulate în corp.

     

tabel pH

       pH este prescurtarea de la „pondus hydrogenii". Noţiunea a fost introdusă de către omul de ştiinţă danez S.P.L. Sorensen, în anul 1909, pentru a exprima concentraţii mici de ioni de hidrogen şi a fost definită ca logaritmul zecimal cu semn schimbat al concentraţiei ionilor de hidrogen.

       Majoritatea reacţiilor chimice şi biologice sunt însă guvernate de activitatea ionior de hidrogen şi din acest motiv definiţia pH-ului s-a modificat:

pH = -log 10 aH+

       Concentraţia ionilor de hidrogen al unei ape pure la temperatura camerei este 7, adică neutră. Sub valoarea de 7 apa devine acidă, iar peste valoarea de 7 devine bazică sau alcalină.

Beneficiile apei alcaline sau bazice pentru sănătatea noastră

       Apa alcalină - neutralizează reziduurile acide din corpul omenesc şi le lichefiază pentru a fi eliminate de către organele excretoare. Un exemplu care ne ajută să înţelegem acest lucru ar fi grăsimea de pe mâini după ce spălăm carnea. Aceasta grăsime nu poate fi îndepărtată cu apa de la robinet. Avem nevoie de un săpun pentru a lichefia grăsimea şi a ne curăţa pielea. Grăsimea este acidă şi săpunul este alcalin. Ne spălăm corpul la exterior îndepărtând murdăria, dar neglijăm complet murdăria din interior.